The Girl Which Chose to Perform Things Differently

The Girl Which Chose to Perform Things Differently

The Girl Which Chose to Perform Things Differently

Hot

Thursday, December 28, 2017

The Girl Which Chose to Perform Things Differently

December 28, 2017 0

Ing wektu sing suwe, ana bocah cilik banget sing manggon ing wilayah gedhe. Iki cah wadon duwe Mommy uga Rama sing loro banget kerja keras kanggo ndhukung bocah. Loro-lorone Ibu lan Ibu uga bangun banget esuk sadurunge srengenge lan uga disiapake supaya bisa kerja. Dheweke bisa nggambarake bocah enom sing slumbering lan njaluk dheweke outfitted lan uga transportasi dheweke kanggo dina care, persis ing ngendi dheweke bakal rampung awakening lan mangan nedha isuk karo kabeh tambahan anak cilik sing ibu lan rama ngajukake padha. Dheweke mesthi ana ing panggonan kasebut karo bocah enom lan staf dina care saben dina. Umumé, sasampunipun ibuné lan ibuné teka supaya njaluk dheweke mengko ing dina nalika dheweke entuk tugas, dheweke banjur bakal weruh yen dheweke peteng.

Minangka bocah cilik sing ditemokake, dheweke pindhah saka mbuwang dheweke ing dina njoge kanggo pamisahan kasebut ing antarane kelas pendidikan dheweke lan sawise program sekolah lan bocah cilik. Iku tansah nggawe anak sedih sing bapak lan ibu bebarengan kedah pindhah menyang kabeh wektu, plus sing sawise padha wis ing ngarep, iki wong-wong mau padha meh tansah kesel lan mesthi wong aneh misterius banget kanggo dheweke. Iki cah wadon cilik manis kadang-kadang bakal mlaku-mlaku ing ngisor supaya bisa ngerteni apa sing bener-bener ditindakake, lan mesthi bakal dicathet yen dheweke wis padha turu nalika lagi nonton televisi. Minangka wektu dheweke isih urip, cah wadon cilik iki kerep nyangka dawa lan ditemtokake tengen kene lan saiki bocah cilik iki bakal nglampahi wektu luwih akeh karo anak-anake yen dheweke bener-bener duwe.

Temenan, cah wadon cilik iki bisa berkembang kanggo entuk tandhuran lan uga duwe anak apik banget. Bojone banjur nggarbini lan dheweke tetep ana ing omah lan uga nyedhiyakake dina-dina dheweke Nggawe nurturing dheweke bocah enom dhéwé. Wanita iki nglatih anak-anake dadi cara kanggo nindakake tugas rumah tangga lan uga seni lan tambahan kerajinan lan cara kanggo nggawe dhaharan. Dheweke pancen ana nalika dheweke njupuk langkah pertama dhewe, ngandhakake phrases dhisikane dhewe, lan uga ngeculake dahi utama dhewe. Wanita kaya wanita iki nemokaké cara sing béda kanggo nambah laba dhuwit saka omah kulawarga. Lady iki njupuk ing asu pet kanggo kanca-kanca dheweke saben padha arep ing liburan. Dheweke ngluncurake blog gedhe lan nikmati sawetara iklan. Dheweke uga nate ngrewangi dheweke lan malah anak-anake bocah cilik ing toko Etsy! Dheweke ora tau nyenengake dheweke supaya tetep ana ing omah kanthi seneng karo anak-anake.
Read More